2010. november 4., csütörtök

5. fejezet ízli


10000 bocsánat... egyszerűen nem jött az ikhlet.. valami vicceset akartam írni ezért írtam a novellát "pótláskép"(abból lesz még csak más történet lesz de robsten marad alapkénlt ;) )

szóval ime a kis ízli : jah a kép nem ide ílő de gyerekek ez a második szerkeztett a képem ..(kb 1 éves XD és olyan programmal csináltam.. XD) na mindegy egy szó mint 100 én befogtam :D XD

Elhatároztam, hogy bármi is történik, beszélek vele.. bocsánatot kérek, mert így letámadtam. Gyorsan felkapkodtam magamra a ruhát és szinte futottam ki, reméltem hogy Kristen még itt van. A konyhából zajt hallottam, így oda mentem. Megdöbbentő látvány fogadott. Kristen az ingemet viselte - amit alig gombolt be, ezzel megint elfelejtve, miért is jöttem ki - és kávét főzve. Amint megpillantott elmosolyodott, de ez nem az igazi szívből jövő mosoly, ez egy áll mosoly volt..

- Jó reggelt. - mondtam komás hangon, és még mindig döbbenten öt néztem.

- Neked is. - felelte tömören, és oda tolt elém egy bögre kávét.

- Köszönöm - mosolyogtam hálásan, de ő nem viszonozta a mosolyomat.

- Nincs mit. Fölhívtam a lakatosokat, egy óra és itt lesznek. - mondta és elkezdte összeszedni a nappaliba széthajított ruháit. Nem értettem miért viselkedik így, mintha mi sem történt volna.

- Kristen... ?- akartam volna mondani, de nem is tudom, hogy mit is akarok.

- Rob figyelj... – mondta, és a nadrágját vette föl éppen. - Ez egy kis botlás volt… remélem, eltudjuk felejteni, és nem fogja ez a kis hiba korlátozni a barátságunkat. Én nagyon megkedveltelek téged - mondta és már az ajtóban állt. Én meg teljesen lefagytam. "Botlás" ennek nevezte azt az éjszakát, ami a legcsodálatosabb volt életembe, ha nem lennék ennyire meglepődve, akkor valószínűleg nem hagytam volna, hogy elmenjen.

- Szóval azt szeretnéd, hogy felejtsük el és tegyünk úgy mintha, nem történt volna semmi? - kérdeztem mélyen a szemébe nézve… Imádott szemei közül nem tudtam semmit se kiolvasni.

- Pontosan. - felelte mosolyogva.

- Rendben - egyeztem bele. Nagyot sóhajtottam és felvettem egy maszkot. Egy maszkot, amely elfedi Kristen előtt a valódi érzéseimet. Az érzéseket melyekkel magam se vagyok tisztában. ..

3 megjegyzés:

  1. Szofiim!! Remélem lesznek happy-s részek is, és Kris nem fogja kikosarazni Rob-ot!! egyébként meg jó lett, attól hogy ilyen rövid :) de Kris egy kicsit gonosz, hogy semminek tekinti azt, ami történt, de remélem megváltozik :)
    na nem jártatom itt a szám XD
    puszii (L)(L)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon tetszik a történeted és már alig várom a frisst csodás lett ez a kis részlet és remélem h a fejiben kapunk belepillantást Kristen fejébe is :)
    Pussziii(L)(L)

    VálaszTörlés
  3. jajj, Annyira tudtam....
    De biztos van valami nyomós oka Krisnek, hogy így viselkedik...
    Szegény Rob :( Én megvigasztalnám :P
    Na de majd Mattnek elsírja a bánatát. Az meg teljesen kész lesz, mikor megtudja, hoy mit műveltek ezek a másik szobában, miközben ő a másik szobában józanodott. :D
    SIES!!!
    Puszi (L)

    VálaszTörlés